Back to top

Ung back lämnar tabellettan

Idag står det klart att 20-årige Måns Hansson lämnar IK Oskarshamn. Partnerna har tagit ett ömsesidigt beslut om att bryta det gällande kontraktet med omedelbar verkan.

Måns Hansson värvades till den här säsongen till HockeyAllsvenskan och IK Oskarshamn efter att Hansson stått för en poängstark säsong med Kristianstads IK i HockeyEttan. Tanken var att Måns skulle ta ytterligare kliv en nivå upp i seriesystemet. Istället blev det den här säsongen en utlåning till KIK där Hansson såhär långt noterats för 18 matcher och nio poäng (2+7). I HockeyAllsvenskan spelade han tre poänglösa matcher.

Idag har emellertid partnerna enats om att bryta det gällande kontraktet och Måns Hansson tillhör därmed inte längre IK Oskarshamn. Det gör också att det gällande låneavtalet med Kristianstads IK bryts.

– Vi har kommit överens om den här lösning och känner att det är den bästa lösning. Måns vill söka sig vidare efter nya utmaningar och det är ingenting vi vill stå ivägen för. Vi har också fått upp både Christian Lindberg och Jaeden Martin från juniorsidan och känner oss trygga med den backsidan vi besitter i dagsläget, kommenterar sportchef Per Kenttä.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

SHL, Leksand

Backtalangen på väg mot sin SHL-debut

Filip Johansson förbereder sig nu inför en ny säsong.
En säsong som kommer att innebära debut i SHL sedan han och Leksand i april vunnit ”Slaget om Siljan”.
– Det är egentligen...

HockeyAllsvenskan, Almtuna, Pantern

Almtuna ersätter Pantern

Det har varit en följetong under våren - men nu är det klart.
IK Pantern drar sig ur HockeyAllsvenskan.

Dagens matcher

Games By Date 2019-06-16
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.