Back to top

Öhrn från Tingsryd till Västerås

Västerås har presenterat sitt första nyförvärv inför 2019/20.

Daniel Öhrn har skrivit tvåårskontrakt med Västerås. Öhrn spelade senast i Tingsryd.

- Känns bra att ha klart med ett så starkt nyförvärv redan nu. Daniel kommer att få en viktig roll hos oss nästa säsong, säger sportchef Patrik Zetterberg och fortsätter:

- Daniel är en spelare vi hade koll på redan inför den här säsongen. En solid center. Duktig tekare, bra över hela banan och kan göra mycket poäng. Han har också en bra karaktär. Han vill framåt och ställer krav på sin omgivning. Passar perfekt in i det sättet vi jobbar på.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, SDHL, Hockeyettan

Samtliga beviljas licens

Licensnämnden för SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har nyligen avslutat sin prövning av elitlicens inför den kommande säsongen 2019/2020.

NHL

Guldpucken till Lehner

Målvakten Robin Lehner, New York Islanders, har en fantastisk NHL-säsong bakom sig. I grundserien svarade han för en väldigt imponerande insats med 25 segrar på 46 matcher och 93 % i...

SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

Dagens matcher

Games By Date 2019-07-22
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.