Back to top

Nykomlingen har klart med sina kaptener

Västerås har utsett sina kaptener till kommande säsong och veteranen Fredrik Johansson fortsätter som lagkapten.

Västerås har presenterat sina kaptener för kommande säsong.

Fredrik Johansson har varit lagkapten i Västerås de tre senaste åren och nu står det klart att 34-åringen fortsätter i den rollen även den här säsongen.

– Fredrik Johanssons uppträdande och sätt att vara genomsyrar det som nya VIK står för. För mig är han självskriven som kapten och han är en fantastisk ledare, både i omklädningsrummet och på isen, säger tränaren Thomas Paananen till Västerås hemsida.

Assisterande kaptener blir Kenny Källström, Morgan Hassel och Mikael Frycklund.

– När det gäller Kenny (Källström) och (Morgan) Hassel är de två ett bra komplement som även de leder både på och utanför isen. Vi känner att de kompletterar på ett grymt bra sätt, säger Paananen.

– Sen har vi valt att också plocka in Mikael Frycklund som assisterande kapten. Det har vi gjort för att få ut den potential som "Micke" besitter. Han är ju en VIKare som varit iväg och vi hoppas att han kan ta kliv såväl i omklädningsrummet som på isen med den här rollen.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, SDHL, Hockeyettan

Samtliga beviljas licens

Licensnämnden för SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har nyligen avslutat sin prövning av elitlicens inför den kommande säsongen 2019/2020.

NHL

Guldpucken till Lehner

Målvakten Robin Lehner, New York Islanders, har en fantastisk NHL-säsong bakom sig. I grundserien svarade han för en väldigt imponerande insats med 25 segrar på 46 matcher och 93 % i...

SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

Dagens matcher

Games By Date 2019-07-22
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.