Back to top

Ny sportchef i Pantern

IK Pantern har i dag tecknat ett tvåårsavtal med Viktor Stråhle som sportchef och assisterande tränare till Joby Messier.

Viktor Stråhle kommer från Malmö Redhawks där han har varit huvudtränare för J20 Superelit de senaste tre säsongerna. Stråhle har även ett förflutet som tränare i Falu IF där Stråhle både jobbat med juniorer på elitnivå och seniorerna i division 1. Stråhle har även hunnit med att ansvara för ett hockeygymnasium under 2 års tid. Trots sin unga ålder (29) har Stråhle varit tränare i 7 säsonger och är utbildad i den högsta tränarutbildningen i svenska ishockeyförbundets utbildningsstege (ETUElittränarutbildning).

Under sina år i Redhawks fick Stråhle även chansen att ”gästspela” i Redhawks SHL lag både som ass. tränare under SM-slutspelet 16/17 samt under grundseriespelet.

- Det här är en jätterolig utmaning, att kombinera sportchef och tränarjobbet är en ny erfarenhet för mig. Jag känner mig både hedrad och inspirerad över att ha fått den här möjligheten. Det är med ett stort engagemang och mycket passion som jag går in i detta nya uppdrag och jag är övertygad om att jag och Joby Messier kommer att komplettera varandra på ett bra sätt och föra IK Pantern mot nya framgångar, kommenterar Viktor.

 

IK Pantern vill samtidigt tacka Fredrik Hallberg, som på ett framgångsrikt sätt verkat som assisterande tränare och vi önskar honom all lycka i framtiden.

Klubben riktar också ett varmt tack till Tony Anderssons för hans insatser som sportchef i klubben under en tuff tid. Tonys kontrakt med Pantern löper ut den 20 april 2018.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

SHL, Leksand

Backtalangen på väg mot sin SHL-debut

Filip Johansson förbereder sig nu inför en ny säsong.
En säsong som kommer att innebära debut i SHL sedan han och Leksand i april vunnit ”Slaget om Siljan”.
– Det är egentligen...

HockeyAllsvenskan, Almtuna, Pantern

Almtuna ersätter Pantern

Det har varit en följetong under våren - men nu är det klart.
IK Pantern drar sig ur HockeyAllsvenskan.

Dagens matcher

Games By Date 2019-06-20
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.