Back to top

MODOs drömvärvning ett faktum

MODO Hockey meddelar att Tobias Enström är klar för spel i klubben den kommande säsongen i HockeyAllsvenskan.
– Det kommer betyda mycket för oss både på isen och vid sidan av isen att han nu ansluter till laget. Han har ett stort hjärta för både Örnsköldsvik och MODO och han kommer att göra allt som krävs för att göra gruppen bättre, kommenterar sportchef Micke Sundlöv.

Backen Tobias Enström har under de elva senaste säsongerna representerat Atlanta Thrashers och Winnipeg Jets i NHL där han spelat 719 matcher och svarat för 308 poäng genom 54 mål och 254 assist. Enström spelade senast i MODO Hockey säsongen 2006/2007 och gör sig nu redo för sin sjätte säsong i MODO Hockeys representationslag.

– Det har ska bli riktigt roligt och beslutet var någonting som växte fram efter att jag har diskuterat med min familj. Vi vill vara hemma i Örnsköldsvik och MODO är det enda alternativet för mig. Det kliar i fingrarna att komma igång igen och jag har väldigt fina minnen från när jag spelade senast. Jag vill vara med och skapa nya minnen och ser fram emot att dra på mig tröjan igen, kommenterar Tobias Enström och avslutar:

– Även om jag kört några veckor så ser jag verkligen fram emot att komma igång på riktigt som en del av laget. Jag är stolt att bära MODO-märket och när jag dessutom fick frågan att vara lagkapten kan jag inte vara stoltare och ska även bära det på bästa sätt.

Share this
Mora, HockeyAllsvenskan, Björklöven

Goumas klar för Björklöven

Björklöven har idag kontrakterat den amerikanske centern Kevin Goumas

SHL, Växjö

Mästarna signar finsk forward

Med tre dagar kvar till Växjö Lakers SHL-premiär 2018/2019 står det klart att man spetsar laget ytterligare på forwardssidan genom att plocka in den finske trefaldige SM-liiga vinnaren Julius...

SHL, Mora

Mora värvar poängstark forward

Mora har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Från schweiziska klubben EHC Kloten ansluter den 30-åriga kanadensiska forwarden Spencer Abbott.

HockeyAllsvenskan, AIK, BIK Karlskoga, MODO

Victor Ekarv klar för BIK Karlskoga

BIK Karlskoga kan idag presentera ”Swish-spelaren”. Det handlar om centern Victor Ekarv som senast kommer från AIK.

Dagens matcher

Games By Date 2018-09-18
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt hockey@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.