Back to top

Lander ansluter till Timrå

Timrå IK meddelar att Filip Lander ansluter till truppen över säsongen 2019/20.

Lander är född och uppvuxen i trakten och har Timrå IK som moderklubb. Han klättrade dessutom genom ungdomsleden hela vägen upp till A-laget säsongen 2014/15. Totalt blev det 61 matcher i Timråtröjan innan karriären gick vidare på annat håll.

Första anhalt efter Timrå blev Sundsvall Hockey och därefter blev det Hudiksvall i två säsonger. Totalt under sin tid i Hockeyettan har det blivit 131 matcher och 66 (15+51) poäng.

Nu går flyttlasset och karriären hem till Timrå igen.

- Filip är en spelare som vi fostrat men som har varit ute på en resa i ett par säsonger och utvecklats myckey. Han är en spelande back som jag tror kan tillföra mycket med ett bra passningsspel och ett bra spelsinne, kommenterar Kent Norberg.

- Det ska bli riktigt kul att få komma hem och spela för min moderförening igen. Jag har varit ute på en del andra äventyr i ett par säsonger nu och känner mig redo för utmaningen, kommenterar Filip Lander.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, SDHL, Hockeyettan

Samtliga beviljas licens

Licensnämnden för SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har nyligen avslutat sin prövning av elitlicens inför den kommande säsongen 2019/2020.

NHL

Guldpucken till Lehner

Målvakten Robin Lehner, New York Islanders, har en fantastisk NHL-säsong bakom sig. I grundserien svarade han för en väldigt imponerande insats med 25 segrar på 46 matcher och 93 % i...

SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

Dagens matcher

Games By Date 2019-07-22
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.