Back to top

Högström lämnar Djurgården för Calgary

Marcus Högström har skrivit kontrakt med Calgary Flames.

Marcus Högström kom till Djurgården under klubbens säsong i HockeyAllsvenskan och var en starkt bidragande orsak till att Djurgården tog sig upp via kvalserien. Han har sedan dess varit en viktig kugge och den senaste säsongen den spelare som hade mest istid av alla i laget.
– Marcus påskrift för Calgary är givetvis utmanande för vårt lagbygge den kommande säsongen. Samtidigt så är vi glada för Marcus skull att han efter att ha varit en av SHL:s bästa backar de senaste tre åren äntligen har fått sin chans i NHL. Vi har nu under de senaste tre åren bidragit till att leverera ett tiotal spelare till NHL/AHL vilket är ett väldigt bra betyg till vår verksamhet och vår förmåga till att utveckla och hjälpa spelare mot sin dröm om att spela i NHL, säger sportchefen Joakim Eriksson.

Share this
SHL, Örebro

Harper klar för två år i Örebro

Örebro Hockey och sportchef Niklas Johansson berätta att man har skrivit ett tvåårskontrakt med den NHL-meriterade forwarden Shane Harper, 29 år.

NHL

Hedman i NHL:s All Star Team

Som ligans bäste back tog Victor Hedman också plats i det framröstade NHL All Star Team.

NHL

Alla vinnare på NHL Awards

NHL Awards genomfördes natten till idag svensk tid. Här är alla vinnare.

NHL

Victor Hedman – världens bäste back

Norris Trophy är det finaste priset en back kan få. Nu tillföll det Victor Hedman.

Dagens matcher

Games By Date 2018-06-23
Group / Time Game Result Venue
Inga matcher idag

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt hockey@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.