Back to top

Haris tid i Düsseldorf blev kortvarig

Den förre Leksand och MODO-spelaren János Hári presenterades för den tyska klubben Düsseldorf i början av juni. Nu rapporterar tysk media att han har fått sparken från klubben.

János Hári levererade i snitt en poäng per match för Leksand i HockeyAllsvenskan för två säsonger sedan och svarade för 17 poäng i SHL under förra säsongen. När han presenterades för den tyska klubben Düsseldorf för tre månader sedan sa hans tränare Mike Pellegrims så här:

– Janos Hari har en hel del erfarenhet av europeiska ligor. Hans karaktär passar bra in i vårt lag och han kommer göra mycket nytta med sin blick för spelet.

Nu uppger tysk media att han inte kommer få vara kvar i laget. Enligt uppgifterna har 25-åringen fått besked om att han inte varit tillräckligt bra under försäsongen.

Share this
SHL, Färjestad

Sallinen klar för Färjestad

Idag har Färjestad BK gjort klart med den landslagsmeriterade finske centern Tomi Sallinen.

– En välmeriterad kille som kommer att göra stor nytta för oss, säger Peter Jakobsson.

HockeyAllsvenskan, Västerås, Kristianstad

Västerås värvar Acke Ringström

Västerås har värvat den 28-årige backen Acke Ringström. Kontraktet är skrivet för säsongen 2018/19 med backen som senaste fyra säsongerna representerat Kristianstads IK.

Landslag, Tre Kronor

Grupperna klara för VM 2019

Slovakien står som värd för VM 2019 och kommer att arrangera turneringen i Kosice och Bratislava.
Sverige som ska försöka ta sitt tredje raka VM-guld kommer att spela gruppspelet i...

HockeyAllsvenskan, Oskarshamn

Nilsson förstärker IK Oskarshamn

IK Oskarshamns lagbygge saknar ett par viktiga kuggar på backsidan. Idag kan saknaden reduceras – backsidan förstärks idag av Oskar Nilsson, 27, som hämtas från norska Frisk Asker.

Dagens matcher

Games By Date 2018-05-22
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt hockey@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.