Back to top

Goumas tillbaka i Mora

Efter en säsongs skadefrånvaro är Kevin Goumas redo för spel igen. Nu är amerikanen överens med Mora om ett tryoutavtal.

När Mora säsongen 2016/17 kvalade sig tillbaka till SHL efter många års frånvaro var Kevin Goumas en av de stora hjältarna. Den då 25-årige centern briljerade i HockeyAllsvenskan med 44 poäng, följde upp det med nio nya poäng i kvalspelet och hyllades stort. Men en skada kort efter avancemanget förstörde Goumas utveckling och förra säsongen spenderade amerikanen enbart med rehabilitering.

Nu står Goumas redo för en comeback, något som kan komma att ske i just Mora. Amerikanen har skrivit under ett tryoutavtal med SHL-klubben, ett avtal som löper lite mer än en månad framåt i tiden. Goumas väntas ansluta till Mora under veckan för att påbörja sin träning.

– Vi är så klart jätteglada att han vill komma tillbaka till oss. Tryouten gäller fram till den 15:e september, så han har drygt en månad på sig att försöka spela till sig ett kontrakt. Vi ser fram emot att se vad han kan bidra med, kommenterar Moras sportchef Anders Forsberg för klubbens hemsida.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan, NHL

SHL-klubbarna avstår 10% av NHL-avtalets ersättning till förmån för underliggande föreningar

NHL ersätter varje år svensk ishockey för de talanger som skriver ett NHL avtal. När säsongens ersättning betalas ut får underliggande föreningar en större ersättning då SHL-klubbarna skänker 10%...

HockeyAllsvenskan, Björklöven, MODO

Transatlanter till HockeyAllsvenskan

Björklöven och MODO förstärker sina trupper.

SHL, HV71

Bergström klar för HV71

HV71 har gjort klart med ett nyförvärv. Det är den landslagsmeriterade forwarden Alexander Bergström som ansluter till laget.
- En skicklig spelare som alltid gör mycket poäng, säger Johan...

SHL, Linköping

Kanadensisk forward till LHC

Linköping Hockey Club meddelar att forwarden Adam Helweka ansluter till SHL-laget. Adam kommer närmast från spel i KHL-laget Barys Nur-Sultan och har skrivit på ett kontrakt för återstoden av...

Dagens matcher

Games By Date 2019-10-14
Group / Time Game Result Venue
HockeyEttan Västra
19:00 Skövde IK - Mariestad BoIS HC Billingehov

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.