Back to top

Carlsson tillbaka i Medelpad

Efter drygt tre säsonger utomlands så kom Jonathan Carlsson hem till Sverige i december och avslutade den gångna säsongen i Mora där han hann med 27 SHL-matcher samt fyra matcher i Direktkvalet.
Nu byter backen klubb och är klar för spel i Timrå.

30-årige Jonathan Carlsson har tidigare under karriären gjort en allsvensk säsong med Timrå, 2013/14, och även spelat allsvenskt med Björklöven och Södertälje.

Carlsson har också gjort 256 SHL-matcher med Brynäs, Timrå och Mora, samt gjort utlandssejourer i Nordamerika, Slovakien och Österrike.
Avtalet med Timrå är skrivet på två år.

Share this
SHL, HockeyAllsvenskan, SDHL, Hockeyettan

Samtliga beviljas licens

Licensnämnden för SHL, SDHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har nyligen avslutat sin prövning av elitlicens inför den kommande säsongen 2019/2020.

NHL

Guldpucken till Lehner

Målvakten Robin Lehner, New York Islanders, har en fantastisk NHL-säsong bakom sig. I grundserien svarade han för en väldigt imponerande insats med 25 segrar på 46 matcher och 93 % i...

SHL, HockeyAllsvenskan, Hockeyettan

Så spelar lagen på försäsongen

Lagen i SHL, HockeyAllsvenskan och Hockeyettan har börjat redovisa sina försäsongsmatcher. Vi listar dem och fyller på med fler matcher allt eftersom.

SHL, Örebro

Örebros målvaktspar klart

Idag står det klart att målvakten Jonas Arntzen, 21 år, har skrivit på ett tvåårskontrakt med Örebro.

Dagens matcher

Games By Date 2019-07-22
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt pren@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.