Back to top

Bryter med importbacken

När han värvades till IK Oskarshamn var han tilltänkt som siste back in i truppen. Med rådande konkurrenssituation står det idag klart att 21-årige finske backen William Mäkinen lämnar laget.

21-årige finländaren William Mäkinen värvades i mitten av juni och var tilltänkt som en offensiv back i truppen. Han anlände lagom till ispremiären den 31 juli och fick en hel del speltid i första träningsmatchen mot Kristianstad i förra veckan. Under rådande konkurrenssituation på backsidan står det dock klart att William Mäkinen lämnar IK Oskarshamn. 
– Sedan vi fick in Kevin Marshall och har fått både honom och Tom Hedberg i träning har vi utvärderat läget på backsidan. Vi har många duktiga backar och i dagsläget ser vi tyvärr inte att vi kan erbjuda Mäkinen den istiden som han vill ha och behöver för att fortsätta utveckas. Därför har vi idag beslutat om att bryta kontraktet med honom, säger IK Oskarshamns sportchef Per Kenttä. 

IK Oskarshamn vill tacka William Mäkinen för hans tid i klubben och önskar honom lycka till i den fortsatta karriären. Kontraktet är brutet med omedelbar verkan. 

Share this
Landslag, Damkronorna

Damkronornas trupp till matcher på Åland

Damkronornas huvudcoach Leif Boork har tagit ut truppen till tre bortalandskamper mot Finland under tiden den 4-6 oktober 2017.
De tre landskamperna spelas i Islandia, Mariehamn, Åland,...

SHL, Djurgården

Djurgården hyllar Falk

Nichlas Falk är den spelare som gjort flest matcher för Djurgården genom tiderna.

Landslag, Tre Kronor, Damkronorna

Spelprogrammen för OS klart

Spelprogrammen för OS-turneringen i hockey 2018 är nu klart.

SHL, Växjö

Evertsson tar över som VD

Den 31 juli 2015 stod det klart att Stefan Hörberg skulle komma att ta över rollen som tillförordnad VD i Växjö Lakers. Idag har han valt att ta ett kliv tillbaka för att ägna sig åt sitt egna...

Dagens matcher

Games By Date 2017-09-26
Group / Time Game Result Venue
SHL
19:00 HV 71 - Karlskrona HK Kinnarps Arena
19:00 Linköping HC - Luleå HF Saab Arena
HockeyAllsvenskan
19:00 Västerviks IK - HC Vita Hästen Plivit Trade hallen
19:00 Timrå IK - Almtuna IS NHK Arena
J20 SuperElit Norra
19:00 Leksands IF - Mora IK Tegera Arena

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt hockey@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.