Back to top

Amerikansk forward till tabellettan

Amerikansk forward från finska högstaligan förstärker Timrå till slutspurten av grundserien och jakten på SHL.

Timrå IK kan idag presentera Michael Parkssom lagets senaste nyförvärv. Michael kommer senast från den finska högstaligan där det har blivit 20 (11+9) poäng för jumbon (Vaasan) Sport på 46 matcher. 

Innan det spelade han i ECHL-laget Quad City Mallars där han producerade 56 (29+27) poäng på 61 matcher samt 1 (1+0) poäng på fem matcher i slutspelet. 

Michael spelade även universitetshockey med University of North Dakota i fyra år och vann under denna tiden ligan. Han gjorde under tiden i Uni. of North Dakota 92 (43+49) poäng på 151 matcher. 

Nu fortsätter hans karriär i Timrå IK där han förstärker laget inför slutspurten av grundserien och jakten på den HockeyAllsvenska finalen. 

- Michael är en stark skridskoåkare som har haft en bra poängproduktion i sina tidigare klubbar. Jag tror att han kommer att producera även här, säger sportchef Kent Norberg.

Kontraktet är skrivet för resten av säsongen. 

Share this
Mora, HockeyAllsvenskan, Björklöven

Goumas klar för Björklöven

Björklöven har idag kontrakterat den amerikanske centern Kevin Goumas

SHL, Växjö

Mästarna signar finsk forward

Med tre dagar kvar till Växjö Lakers SHL-premiär 2018/2019 står det klart att man spetsar laget ytterligare på forwardssidan genom att plocka in den finske trefaldige SM-liiga vinnaren Julius...

SHL, Mora

Mora värvar poängstark forward

Mora har gjort klart med ytterligare ett nyförvärv. Från schweiziska klubben EHC Kloten ansluter den 30-åriga kanadensiska forwarden Spencer Abbott.

HockeyAllsvenskan, AIK, BIK Karlskoga, MODO

Victor Ekarv klar för BIK Karlskoga

BIK Karlskoga kan idag presentera ”Swish-spelaren”. Det handlar om centern Victor Ekarv som senast kommer från AIK.

Dagens matcher

Games By Date 2018-09-18
Group / Time Game Result Venue

Tidningen HOCKEY.SE är den förlängda armen till Tidningen HOCKEY.

Tidningen HOCKEY.SE produceras precis som Tidningen HOCKEY av Ågrenshuset. Kontakt hockey@agrenshuset.se

Ågrenshuset är ett helserviceföretag inom kommunikation och marknadsföring av alla slag. Vi hjälper våra kunder att synas på ett sätt som göra att de når sina mål. Vi behovsanpassar och levererar just de produkter och tjänster som ger rätt stöd beroende på varje unikt behov.